Valkeakoskella järjestetään valtakunnallinen talonäyttely 4.-13.8.2017

Talonäyttely toteutetaan uudelle modernille Länsi-Lintulan asuinalueelle, joka sijaitsee aivan Lintulan asuntomessualueen vieressä.

Näyttelyssä esitellään pieniä ja edullisia n. 60-90 neliön kokoisia pientaloja, joiden kokonaishinta tontteineen on n. 150.000 - 200.000 euroa ja joissa myös asumiskustannukset ovat edullisia.

Näyttelyyn valmistuu 14 yksilöllistä pientaloa sekä yksityisten rakentajien että alueellisten, valtakunnallisten ja ulkomaisten talotehtaiden toimesta.

Talonäyttelyssä esiteltävä uusi pientaloasumisen konsepti mahdollistaa pientaloasumisen myös pienemmille perheille, kuten sinkuille ja senioreille.  Edullinen pieni omakotitalo on aito vaihtoehto kerrostalokaksiolle.  Talonäyttelyrakentajien joukossa onkin sekä nuoria ensiasunnon rakentajia että varttuneempaa väkeä, jotka muuttavat vanhasta rintamiestalosta uuteen energiatehokkaaseen ja esteettömään pientaloon.

Talonäyttelykohteet ovat tapahtuman ajan avoinna yleisölle klo 10-18. Tapahtuman aikana näyttelyvierailla on mahdollisuus tavata myös uusiutuvan energian asiantuntijoita, kuunnella asumisen ja rakentamisen tietoiskuja sekä nauttia näyttelyravintolan ja alueen viljelypalstan antimista.      

Löydät meidät Facebookista