Ryhmille

Ryhmille

Ilmoittautuminen

Länsi-Lintulan talonäyttelyalue on kooltaan varsin kompakti, kaikkiaan n. 5 hehtaarin kokoinen.  Myös näyttelyn pysäköintialueet ja oheispalvelut ovat rajalliset. Vierailun sujumiseksi ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon.

Ryhmien ennakkoilmoittautumislomake

Pääsyliput

Ryhmille ei ole erillisiä pääsylippuja, vaan ryhmät saavat ostaa pääsyliput yhtä edullisesti kuin kaikki muutkin näyttelyvieraat.  Liput voi ostaa ennakkoon lippu.fi-palvelusta.  Yli kymmenen hengen ryhmiltä pääsyliput voidaan myös laskuttaa.  Laskutettavat pääsyliput voi tilata näyttelysihteeriltä ja ne lunastetaan näyttelyn portilta lipunmyynnistä.

Ravintolapalvelut

Näyttelyalueella näyttelyvieraita palvelee ravintola Linnunpesä.  Linnunpesässä on tarjolla päivittäin vaihtuva buffet-lounas sekä kahvilapalvelut.  Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet.

Ryhmät voivat tilata ennakkoon kahvi- ja lounaslipukkeita, varaukset:  mika.siren@mallaspidot.fi.

Esittelyt ryhmille

Ryhmät voivat varata pääsylipun hintaan sisältyvän näyttelyesittelyn, joka kestää n. 25 minuuttia.  Esittelyt järjestetään joko näyttelyalueella tai sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla Campus-alueella. Esittely varataan ryhmän ennakkoilmoittautumisen yhteydessä.

Saapuminen näyttelyyn

Linja-autolla näyttelyyn saapuvat ryhmät voivat jäädä kyydistä näyttelyn portilla.  Linja-autoille on järjestetty oma pysäköintialue näyttelyalueen läheisyydestä.