Sijainti ja saapuminen

Saapuminen talonäyttelyyn Saapuminen Talonäyttelyyn

Valkeakoski sijaitsee liikenteen ja vesistöjen solmukohdassa Etelä-Pirkanmaalla, aivan Tampereen tuntumassa. Matka Tampereelta ja Hämeenlinnasta kestää n. 30 minuuttia, Helsingistä hurauttaa noin puolessatoista tunnissa.

Pysäköinti ja linja-autokuljetus
Talonäyttelyn pysäköintialue sijaitsee näyttelyalueen läheisyydessä Valkeakosken ammatti- ja aikuisopiston (VAAO) ja viereisen Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) campusalueen pysäköintialueella. Pysäköintialueen navigaattoriosoite on Vanhankyläntie 2 ja Tietotie 3. Pysäköintialueilla on liikenteenohjaajat. Pysäköinti on maksuton ja sisältyy pääsylipun hintaan.

Tapahtumakävijät liikkuvat maksutta linja-autolla yleisöpysäköintialueelta tapahtuma-alueelle ja takaisin.

Omalla autolla
Saapuminen liittymästä 29

Nouse moottoritieltä (E12) liittymästä 29. Käänny oikealle (viitta Valkeakoski, Sääkmäki, Tampere, tienumero 130). Aja 15 km kunnes tulet t-risteykseen ja käänny vasemmalle (viitta Tampere, Toijala, Pispantalli). Aja kilometri ja käänny oikealla (viitta Tampere). Aja taas kilometri ja käänny oikealla (viitta Valkeakoski P). Käänny vasemmalle ja aja 1,5 km kunnes tulet liikenneympyrään. Poistu toisesta tai kolmannesta ulosmenosta. 

Saapuminen liittymästä 33
Nouse moottoritieltä (E12) liittymästä 33. Aja 9 km kohti Valkeakoskea (tienumero 304). Käänny vasemmalle (viitta Valkeakoski P, Pispantalli). Aja 2 km kunnes tulet liikenneympyrään. Poistu toisesta tai kolmannesta ulosmenosta. 

Saapuminen liittymästä 36
Nouse moottoritieltä (E12) liittymästä 36. Aja Ideaparkin ohi ja käänny Marjamäen liikenneympyrästä kohti Valkeakoskea. Aja 13 km (tienumero 130) ja käänny oikealle (viitta Valkeakoski P). Käänny seuraavasta vasemmalle ja aja 2 km kunnes tulet liikenneympyrään. Poistu toisesta tai kolmannesta ulosmenosta.

Linja-autolla 
Valkeakosken linja-autoasema sijaitsee keskustassa (Apiankatu 4).

Kaukoliikenteen ja Valkeakosken liikenteen vuorot liikennöivät päivittäin. Valkeakosken liikenne liikennöi sekä Tampereen että Hämeenlinna suuntaa. Matka Valkeakoskelle kestää 30-40 min. ExpressBus liikennöi sekä etelän että pohjoisen suuntiin. Helsingistä matka Valkeakoskelle kestää noin kaksi tuntia. Valkeakosken liikenteen ja ExpressBus -pikavuoropysäkit (lukio/ Lotila) ovat kävelymatkan päässä näyttelyalueen yleisöpysäköintialueelta.

Aikataulu Tampere - Valkeakoski - Tampere 9.8.2017 alk.
Aikataulu Toijala - Valkeakoski - Toijala 9.8.2017 alk.

Junalla

Lähimmät rautatieasemat ovat Tampereella ja Toijalassa. Juna-asemat ovat kävelymatkan päässä linja-autoasemilta.

Aikataulu Tampere - Valkeakoski - Tampere
Aikataulu Toijala - Valkeakoski - Toijala


Matkailukartat