Rakentajien esittely osa 2: Dekotalo

Havainnekuva vaalean värisestä talosta Juusonniityn talonäyttelyalueella.

Dekotalo etsii kahta rakentajaperhettä mukaan Talonäyttelyyn. Dekotalo toteuttaa kohteet kustannustehokkailla talomalleilla, jotka rakentuvat asiakasperheiden näköisiksi kodeiksi yksilöllisillä valinnoilla, jopa 250 000 eurolla!

Dekotalo on vuonna 2014 perustettu laadukkaita puurakenteisia omakotitaloja, paritaloja ja autotalleja toimittava yritys. Yritys on kasvanut melko lyhyessä ajassa Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Dekotalo on kehittänyt ainutlaatuisen Deko-sertifikaatin mittaamaan ja valvomaan Dekotalon korkeaa laatua aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Siksi yrityksessä uskalletaankin sanoa, että asiakas saa aidon Dekotalon tavallisen talon hinnalla.

Dekotalon uusi Arki-mallisto vastaa erinomaisesti nykyhetken kysyntään ja Talonäyttelyn teemoihin. Dekotalon mukaan toimiva arki koostuukin kustannustehokkaista ratkaisuista tinkimättä tarkkaan suunnitellusta tilasta tai laadukkaista materiaaleista energiatehokkuutta unohtamatta. Arki-mallisto toteuttaa siis kaikkia Talonäyttelyn teemoja: edullisuutta, ekologisuutta ja kompakteja neliöitä.

Mikä sai Dekotalon innostumaan Talonäyttelystä, myyntijohtaja Mika Issakainen?

– Syitä on useita, mutta kolme asiaa nousi heti päällimmäisinä mieleen:

1.     Loistava konsepti!
Valkeakosken Talonäyttelyn teema ”Elämänlaatua, joka mahtuu budjettiin” kosketti välittömästi. Haluamme ehdottomasti olla mukana kertomassa ilosanomaa siitä, että omakotitaloasumisen ei tarvitse olla kallista ja saavuttamattomissa. Myös matalammalla budjetilla on mahdollista toteuttaa laadukkaita ja yksilöllisiä omakotitaloja.

2.     Sijainti!
Valkeakoski on sijainniltaan erinomainen niin tapahtuman järjestämisen kuin sinne uutta kotiaan rakentavien kannalta. Sijainti mahdollistaa esimerkiksi työskentelyn Tampereella tai Hämeenlinnassa, mutta asumisen väljemmin ja edullisemmin viihtyisällä vesistöjen ympäröivällä Valkeakoskella. Toteutamme Dekotalon laadukkaita koteja mm. Pirkanmaalle ja näin pääsemme näyttämään alueen ihmisille, millaista arkea Dekotalo voi heille tarjota. Myös kauempaa tulevien on helppo yhdistää Valkeakosken Talonäyttelyn vierailun osaksi kesälomareissuaan sen ollessa keskellä Etelä-Suomen vilkkaita kesäkaupunkeja.

3.     Arki-mallisto!
Ajoitus ei olisi voinut olla täydellisempi – Olemme juuri vastanneet kysyntään uudella Arki-mallistolla, joka puhuu täysin samaa kieltä Talonäyttelyn teeman kanssa. Näin meille avautui loistava mahdollisuus päästä tarjoamaan juuri Arki-malleja alueelle rakennettaviksi kodeiksi sekä etsimään sopivia omasta arjestaan kiinnostuneita rakentajia mukaan asumisen tapahtumaan. Arki osoittaa sen, että toimiva, kompakti, tehokas ja kustannuksiltaan edullinen koti on mahdollista toteuttaa tekemättä kompromisseja laadussa tai ulkonäössä.

On hienoa saada raikas tuulahdus mukaan asumisen tapahtumiin. Talonäyttely vastaa juuri tämän hetken tarpeisiin esittelemällä kuluttajille saavutettavissa olevia talounelmia. Me Dekotalolla haluamme auttaa asiakkaita hahmottamaan rakentamisen kokonaiskustannukset, emme vain talopaketin hintaa. Olemme aidosti asiakasta varten ja uskomme, että myös Talonäyttely pohjaa toimintansa samoihin arvoihin, toteaa myyntijohtaja Issakainen.

Mitä odotuksia Dekotalolla on Talonäyttelyä kohtaan?

Odotamme innolla Valkeakosken Talonäyttelyn tuovan yhteen sellaisia esittelykohteita, jotka palvelevat etenkin kuluttajaa, joka pohtii, onko rakentaminen itselle vaihtoehto vai ei. Useat tuntuvat kaipaavan realistisia esimerkkejä napakoilla neliöillä toteutetuista, energiatehokkaista ja uusista moderneista kodeista kuitenkin niin, että toteuttamisen kustannukset kohtaavat kuluttajan mahdollisuudet lähteä mukaan elämänsä arvokkaimpaan projektiin. Budjetin miettiminen rakennusprojektissa on unelmien lisäksi keskiössä ja Talonäyttely nostaa rohkeasti peliin mukaan rehellisen rahapuheen rakentamisesta.

Me haluamme päästä osoittamaan, että uusi energiatehokas koti on arjessa kustannuksiltaan järkevä asumisen muoto ja mallistoistamme etenkin Arki avaa mahdollisuuden maltillisiin rakentamisen kustannuksiin. Talonäyttely alueelle rakentuvissa kohteissa kokonaiskustannusten pitäminen kuluttajalle saavutettavalla tasolla taas takaa sen, että näyttelyyn tulija voi aidosti pohtia koteja omiin tarpeisiinsa – ei ainoastaan haaveilla unelmahuviloista ja saavuttamattomissa olevista pilvilinnoista.

Dekotalo etsii kahta rakentajaperhettä mukaan Talonäyttelyyn. Dekotalo toteuttaa kohteet kustannustehokkailla talomalleilla, jotka rakentuvat asiakasperheiden näköisiksi kodeiksi yksilöllisillä valinnoilla. Uuden kodin ja tontin voit saada Dekotalolta jopa 250 000 eurolla! Jos mielenkiinto heräsi, ota yhteyttä Dekotalon myyntijohtaja Mika Issakaiseen tai lue lisää Dekotalon nettisivuilta .

Ota yhteyttä!

Mika Issakainen
040 057 5357
mika.issakainen@dekotalo.fi