Maassa seisova henkilö ojentaa rakennustelineellä seisovalle henkilölle lautaa.

Näytteilleasettajille

Haluaisitko olla näytteilleasettajana tulevan kesän hyvän asumisen messutapahtumassa Talonäyttelyssä?

Talonäyttelyn kumppanuuspaketit ovat nyt myynnissä. Yrityksenne voi valita S-, M- tai L-paketin tai voimme vaihtoehtoisesti räätälöidä teille haluamanne sisältöisen paketin. Kumppanuuspaketit sisältävät mm. osastopaikan, markkinointinäkyvyyttä niin somessa kuin paikan päällä esim. kyltein, banderollein ja rollupein. Kumppanuuspakettiin on mahdollista sisällyttää myös puheenvuoro esiintymislavalla tai mainos näyttelyoppaassa. Osastopaikat sijaitsevat keskeisillä paikoilla näyttelyalueella. Hinnat ovat alkaen 500 € koko tapahtuman ajalta.

Kiinnostuitko?

Soita tai laita viestiä projektipäällikkö Siiri Niemiselle, siiri.nieminen@valkeakoski.fi tai 040 335 6055.

Talonäyttely lyhyesti

Tapahtuma järjestetään 24.7.-4.8. uudella Juusonniityn alueella, joka sijaitsee loistavien yhteyksien varrella. Alueen valtteina ovat luonnonläheisyys järvineen, koulujen ja päiväkotien sekä palveluiden hyvä saavutettavuus, Nysse-yhteyttä unohtamatta. Talonäyttelyssä esitellään 11 kotia, joissa toteutuvat ekologisen ja toiminnallisen asumisen idea huokealla hinnalla.

Mukana ovat muun muassa:

  • Kiiruna Talo
  • Kodikas-talo
  • Helmitalo
  • Älvsbytalo
  • Rakennustyö H. Männistö
  • Outolintu Oy/Juuso Horelli.

Tapahtuman kesto on 12 päivää: 24.7.-4.8., joka päivä klo 10-18.

Valkeakoskella on järjestetty ensimmäisen kerran Talonäyttely vuonna 2017 ja silloin tapahtumassa vieraili n. 17 000 kävijää. Asuntomessut järjestettiin vuonna 2009.

Viimeksi muokannut: Nieminen Siiri