Saapumisohjeet

Valkeakoskelle on helppo matkustaa niin Tampereen kuin Hämeenlinnakin suunnasta.

Tampereelta on näyttelyalueelle matkaa vain 34 kilometriä, joka taittuu alle puolessa tunnissa. Hämeenlinnasta Valkeakoskelle on alle 50 kilometriä moottoritietä ja 130-tietä pitkin.

Talonäyttelyn osoite on Taitotie 1, 37630 Valkeakoski.

Katso alempana paikoitusohjeet.

Julkisilla

Juusonniityn näyttelyalue sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Nyssen bussipysäkki sijaitsee noin 200 metrin päässä näyttelyalueen portilta. Lippu.fistä ostettu lippu sisältää matkustusoikeuden Talonäyttelyyn ja takaisin Nyssellä.

Valkeakoskelle pääsee Nyssen linjalla 60. Kannattaa hypätä pois Tietotie I -pysäkillä (9816), josta on noin 100 metrin kävelymatka alueen portille. Päiväkohtaiset aikataulut löydät Nyssen sivuilta. 

Myös Hämeenlinnan suunnasta on helppo tulla Talonäyttelyyn julkisilla. Aikataulut löydät parhaiten Matkahuollon nettisivuilta.

Kävellen ja pyörällä

Valkeakosken keskustasta pääsee näppärästi näyttelyyn pyörällä tai kävellen. Keskustasta on matkaa vain noin kolme kilometriä. Pyöräparkki sijaitsee näyttelyalueen välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Taitotie 1. Huomioithan, että näyttelyalueelle ei saa viedä polkupyöriä. 

Omalla autolla

Yksityisautojen pysäköintialue sijaitsee Valkeakosken Ammattiopiston hiekkakentällä osoitteessa Vanhankyläntie 2, johon on selkeät opastukset niin Tampereen kuin Valkeakosken keskustan suunnasta. Tarvittaessa pysäköintimahdollisuus on myös Juusonpuiston asuinalueella. 

Pysäköintialue avautuu klo 9.30 ja sulkeutuu klo 18.00. Pysäköintialueelta on matkaa näyttelyalueen portille noin 300 metriä. Kevyen liikenteen väylällä on selkeät opastukset näyttelyn portille. 

Pysäköinti on maksuton. 

Taksilla ja liikkumisesteisen pysäköintitunnuksilla 

Maksuton invapysäköinti sijaitsee Tietotien lukion pihassa, osoitteessa on Tietotie 1. Myös taksit ajavat osoitteeseen Tietotie 1, joka sijaitsee näyttelyportin vieressä.  

Bussilla

Bussit voivat jättää ryhmämatkustajat Talonäyttelyn portilla. Bussit voi ajaa lukion eteen, osoitteeseen Tietotie 1 parkkiin.

Viimeksi muokannut: Meriluoto Siiri