kuvituskuva, jossa ihmisiä

Lapsille

Talonäyttely tarjoaa paljon ihmeteltävää myös lapsille. Lue alta vinkit lapsiperheille!

Lapset pääsevät Talonäyttelyyn ilmaiseksi aikuisen kanssa. Jos tulet Talonäyttelyyn lapsen kanssa Nyssellä, muista valita Lippupisteestä 0 € hintainen lippu, jotta lapsi pääsee myös ilmaiseksi Nyssen kyytiin.

Talonäyttelyssä vietetään Lasten päivää lauantaina 27.7. Glitterhaltijat ovat tekemässä lapsille glittertatuointeja klo 10-14 välisenä aikana. Lapset pääsevät myös ponin selkään, kun Taikaponit ovat paikalla klo 11-14. Taikametsän Tomero esiintyy lapsille klo 11 ja 12. 200:lle ensimmäiselle lapselle jaetaan tapahtuman portilla ilmaiset pillimehut.

Myös talokohteista löytyy lapsille ohjelmaa. Älvsbytalo jakaa 200:lle ensimmäiselle lapselle katuliidut, joilla lapset pääsevät tekemään katutaidetta Juusonniityn kaduille. Kiiruna Talon kohteessa lapsille järjestetään alapohjapilkkikilpailut. Lapsilla on mahdollisuus pilkkiä esittelykohteen kiertämisen yhteydessä saalista Kiiruna Talon alapohjasta. Pilkkikilpailut ovat avoinna lapsille klo 12-14 välisenä aikana.

4H-yhdistyksen järjestämä lapsiparkki on avoinna tapahtuman molempina perjantaina 26.7. ja 2.8. klo 10-14 välisenä aikana.

Lasten mieleen on myös varmasti alueella oleva metrilakupiste ja jäätelökioski.

 

Viimeksi muokannut: Meriluoto Siiri