Maassa seisova henkilö ojentaa rakennustelineellä seisovalle henkilölle lautaa.

Info

Valkeakoskella järjestetään kesällä 2024 Talonäyttely. Asumisen messutapahtumassa esitellään Juusonniityn alueelle rakennettuja ekologisia, edullisia ja toiminnallisia koteja.

Talonäyttely Valkeakoskella kesällä 2024

Vuoden 2024 heinä-elokuun taitteessa pidettävässä asumisen messutapahtumassa, Talonäyttelyssä, esitellään Juusonniityn alueelle rakennettuja koteja, jotka toteuttavat edullisen, ekologisen ja toiminnallisen asumisen ideaa. Messutapahtumaan pyritään saamaan noin 15 kohdetta. Talonäyttely järjestetään Valkeakoskella jo toista kertaa. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2017 Länsi-Lintulassa, joka ylitti kaikki sille asetetut odotukset. Kävijöitä oli yli 17 000.

Näyttelyalueen sijainti

Näyttelyalue on aivan järven ja luonnon tuntumassa, mutta toisaalta vain 30 minuutin päässä Tampereen keskustasta. Alueen läheisyydessä on kaikki koulutusasteet päiväkodista ammattikorkeakouluun. Juusonniityn alueella mahdollistetaan edullinen omakotitaloasuminen edullisten tonttihintojen ansiosta.

Näyttelyalueelle etsitään nyt rakentajia

Juusonniityn tonttihaku alkaa 23.1.2023 ja päättyy 24.2.2023. Tammikuussa haettavaksi tulevia tontteja voivat hakea niin yksityiset henkilöt kuin yrityksetkin. Tontteja on haettavana yhteensä 24 kappaletta. Tonteista 19 omistaa Valkeakosken kaupunki ja 5 yksityinen maanomistaja, Kantarakentajat Oy. Kaupungin omistamien tonttien osalta tontin hinnasta on mahdollista saada alennusta maksimissaan 25 %. Näyttelytapahtuman ansioista asuinalue tulee rakentumaan nopeasti ja rakentamisen aikana on mahdollisuus ottaa huomioon alue kokonaisuutena ja esimerkiksi yhteishankinnat rakentajien kesken ovat mahdollisia. Tonttien hakemisesta voit lukea Tonttihaku-sivulta.

 

Viimeksi muokannut: Nieminen Siiri