Ilmakuva talonäyttelyalueelta.

Info

Valkeakoskella järjestetään kesällä 2024 Talonäyttely. Asumisen messutapahtumassa esitellään Juusonniityn alueelle rakennettuja ekologisia, edullisia ja toiminnallisia koteja.

Talonäyttely Valkeakoskella kesällä 2024

Heinä-elokuun taitteessa 24.7.-4.8.2024 pidettävässä asumisen messutapahtumassa, Talonäyttelyssä, esitellään Juusonniityn alueelle rakennettuja koteja, jotka toteuttavat edullisen, ekologisen ja toiminnallisen asumisen ideaa. Talonäyttely järjestetään Valkeakoskella jo toista kertaa. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2017 Länsi-Lintulassa, joka ylitti kaikki sille asetetut odotukset. Kävijöitä oli yli 17 000, näytteilleasettajia 33 ja näyttelykohteita 16.

Mitä Talonäyttely tarjoaa kävijälle?

Kesällä 2024 pääset tutustumaan kymmeneen ainutlaatuiseen kohteeseen, jotka tarjoavat ideoita ja edullisia asumisen ratkaisuja. Lisäksi näyttelyssä pääset kuulemaan asumisen asiantuntijapuheenvuoroja, seuraamaan keskusteluja ja nauttimaan maukkaasta ruuasta.

Näyttelyalueen sijainti

Näyttelyalue on aivan järven ja luonnon tuntumassa, sillä alueen takana kimmeltelee Lotilanjärvi, jota kiertää kauniit ulkoilureitit. Toisaalta alueen vieressä olevalta Nysse-pysäkiltä on helppoa hypätä bussiin. Tampereen keskustaan pääsee 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan 35 minuutissa. Valkeakosken keskusta on vain 3 kilometrin päässä, minne pääsee helposti myös kevyen liikenteen väyliä pitkin. Alueen läheisyydessä on kaikki koulutusasteet päiväkodista ammattikorkeakouluun. Juusonniityn alueella mahdollistetaan edullinen omakotitaloasuminen edullisten tonttihintojen ansiosta.

Vielä ehdit mukaan rakentajaksi!

Juusonniityn alueelta on vielä muutamia tontteja vapaana. Talonäyttelyalueelle rakentamisen etuna on nopea aikataulu. Kodin tulee olla valmis näyttelyyn mennessä 24.7. ja sinne pääsee muuttamaan heti näyttelyn päätyttyä. Näyttelyalue rakentuu kokonaisuutena nopeasti eikä työmaiden ääniä naapurissa tarvitse kuunnella pitkään. Jos nyt varaat alueelta tontin, pääset muuttamaan uuteen kotiisi alle vuoden kuluttua!

Näyttelyyn rakentajille tarjotaan 25 % alennus tontin hinnasta. A-energialuokan talo tai aurinkopaneelit, varaava takka ja sähköauton latauspiste oikeuttavat alennukseen. Muistathan, että meiltä voit joko ostaa tai vuokrata tontin! Jos haluat vuokrata tontin, voit myöhemmin ostaa sen.

Myös Dekotalo ja Helmitalo ovat varanneet alueelta tontteja ja etsivät vielä asiakkaita vapaille tonteilleen. Näin sinun ei tarvitse käyttää aikaa talotehtaan valintaan, vaan voitte siirtyä suoraan suunnittelemaan uutta kotianne. Lisää Dekotalosta ja Helmitalosta voit lukea Tonttihaku-sivulta.

Viimeksi muokannut: Nieminen Siiri