Juusonniityn alue kesällä.

Näyttelyalue

Juusonniityn alue laajentaa Valkeakosken suositun pohjoispuolen tonttitarjontaa Tampereen suuntaan. Alue on palvelujen, luonnon ja liikenneyhteyksien suhteen erinomaisella paikalla.

Visuaalinen kartta talonäyttelyalueesta.

Juusonniitty rakentuu suositun Juusonrannan naapuriin kasvattaen alueen tonttitarjontaa 42 tontilla. Alueen tonttikoot vaihtelevat noin 500 neliöstä 800 neliön pientalotontteihin, joilla on rakennusoikeutta 220-250 neliötä. Alueella on myös kaksi pari- tai rivitalotonttia, joiden koot ovat noin 1425 neliötä. Juusonniitty -nimi kunnioittaa valkeakoskelaista vuorineuvosta ja teollisuuspatruuna Juuso Waldenia, jota pidetään yhtenä Suomen merkittävimmistä teollisuusmiehistä toisen maailmansodan jälkeisessä Suomessa.

Juusonniitty sijaitsee jo olemassa olevien palveluiden keskellä. Alueen välittömässä läheisyydessä on päiväkoti, peruskoulu, ammattikoulu, lukio ja ammattikorkeakoulu. Alue on vain kolmen kilometrin päässä Valkeakosken keskustasta, jonne pääsee erinomaisesti kevyen liikenteen väyliä pitkin. Vain 300 metrin päästä alueelta etelän suuntaan sijaitsee Lotilanjärvi ja kauniit luontomaisemat sekä ulkoilureitit.

Alueen erinomaisuutta korostaa vain 200 metrin päässä oleva Nysse-pysäkki, josta pääsee Tampereen keskustaan alle 30 minuutissa. Juusonniityn alueella mahdollistetaankin edullinen asuminen aivan lähellä palveluita.

Viimeksi muokannut: Sadeharju Annika