Kolme viikkoa Talonäyttelyyn

Inspiroivan Valkeakosken Talonäyttelyn portit ja samalla kymmenen ainutlaatuisen kodin ovet avautuvat keskiviikkona 24. heinäkuuta kello 10. Miltä näyttelyalueella näyttää, kun avajaisiin on kolme viikkoa?

Uuden Juusonniityn asuinalueen näyttelykodit ovat pian valmiina vastaanottamaan vieraat inspiroitumaan oman kodin rakentamiseen ja sisustamiseen!

Kiiruna Talon hirsitalo on ollut valmiina jo hyvän tovin. Viimeistelyjä on tehty peilien, naulakoiden ja verhokiskojen asennusta myöten. Kohteessa odotetaan lähinnä puusepän kalusteiden valmistumista sekä kalustamista ja stailausta, minkä jälkeen kohteessa alkaa olla kaikki valmista. Talon asukkaat ovat ahkeroineet pihamaalla – talo on saanut maalia pintaan, takaterassi on rakennettu ja omenapuut sekä pensasaita on istutettu.

Rakennustyö H. Männistön paritalon molemmat asunnot ovat valmiina. Työlistalla on enää jäljellä sisällä loppusiivous ja sisustaminen sekä ulkona etupihojen viimeistely!

Älvsbytalon Saara-talo on ollut piha-aluetta myöten valmiina jo hetken aikaa. Second hand -sisustustyöt ovat hyvässä vauhdissa, ja kohteen loppusilaukset ovat lähinnä kesäkukkien valinta ja istuttaminen. Älvsbytalon toisessa kohteessa, Lasse-talossa, on viittä vaille valmista! Pihatyöt ovat valmiit ja sisustuskin on pääosin tehty. Viimeisenä tulee asfaltti pihaan.

Helmitalojen Villa Anna on edennyt loppusuoralle; pesuhuoneen, listoituksen ja piha-alueen viimeistely ovat työlistalla jäljellä. Sisustustiimi pääsee lähipäivinä tekemään omaa viimeistelyään. Helmitalojen toisessa kohteessa, Villa Helmessä, viimeistellään lattioita, listoituksia sekä pesuhuonetta. Pian sisustustiimi tekee loppusilauksen täälläkin!

Kodikas Talojen molemmissa kohteissa sekä arkkitehtitoimisto Outolinnun kohteessa ollaan niin ikään aivan loppusuoralla viimeistelemässä pintoja ja viimeistelemällä uniikit kokonaisuudet kalustuksessa sekä stailauksella!

Juusonniityn ilme muuttuu kokonaisuudessaan tällä viikolla, kun kadut saavat pintaansa asfaltin. Myös Taitotien asfaltti uusitaan ja katu saa uuden suojatien. Infran viimeistely jatkuu istutuksilla ja jätkänpolkujen tekemisellä.

Osta liput: Talonäyttely 2024 – osta viralliset liput
Liput alk. 9,60 €. Alle 18-vuotiaat maksutta maksavan aikuisen seurassa.

Tutustu ohjelmaan: Ohjelma – Talonäyttely

Seuraathan meitä jo somessa:
facebook.com/talonayttely
@talonayttely_valkeakoski