Näin haet tonttia Talonäyttelyalueelta

Talonäyttelyalueen tonttien hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Tästä jutusta löydät kaiken, mitä tarvitset tontin hakemiseen.

Talonäyttelyalueen tontit ovat olleet haussa nyt kaksi viikkoa ja hakuaikaa on jäljellä vielä kolme viikkoa. Hakuaika päättyy 24.2.2023 klo 15, jolloin hakemusten tulee olla jätetty Valkeakosken kaupungille. Talonäyttelyalueen tonteista 19 kappaletta omistaa Valkeakosken kaupunki ja 5 kappaletta yksityinen maanomistaja Kantarakentajat Oy. Tässä kerrotut hakuohjeet koskevat kaupungin tontteja. Tontin hakeminen on varsin helppoa ja nopeaa.

1. Tutustu haussa oleviin tontteihin ja valitse tonteista itsellesi kaksi mieluisinta vaihtoehtoa. Haussa olevat tontit löydät Talonäyttelyn tontinhakusivuilta.

2. Avaa tontin hakulomake.

3. Täytä tontin hakulomakkeeseen vaadittavat tiedot:

  • hakijan nimi, henkilötunnus ja lähiosoite
  • haettavan tontin kiinteistötunnus ja osoite
  • toisen vaihtoehdon kiinteistötunnus ja osoite

4. Lähetä lomake!

Näyttelyehdotuksen toimittaneet ovat etusijalla tontin saajia valittaessa. Näyttelyehdotus jätetään tontin hakulomakkeen lisäksi osoitteeseen tontit@valkeakoski.fi. Näyttelyehdotus sisältää:

  • asemapiirroksen,
  • pohjapiirroksen,
  • julkisivupiirroksen
  • ja selostuksen toteutettavasta kohteesta / kuinka kohde toteuttaa näyttelyn teemoja.

Vaikka siis hakisit tonttia näyttelyehdotuksella, on sähköinen tontin hakulomake toimitettava myös. Tontteja voi hakea myös paperisena, jolloin hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen Valkeakosken kaupunki, Maankäyttöpalvelut, PL 20, 37601 Valkeakoski.

Mikäli tonttien hakeminen askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Siiri Nieminen
Projektipäällikkö
040 335 6055
siiri.nieminen@valkeakoski.fi