Omakotiliitto ja Talonäyttely ovat sopineet laajasta yhteistyöstä

kuvituskuva, jossa omakotiliiton ja talonäyttelyn logot.

Omakotiliitto nähdään ensi kesänä Valkeakosken Talonäyttelyn yhteistyökumppanina.

Talonäyttelyn ja Omakotiliiton erityinen yhdistävä tekijä on samankaltaiset arvot: kohtuuhintaisen asumisen ja rakentamisen joustavuuden edistäminen. Yhteistyö tarjoaa erinomaisen tilaisuuden lisätä tietoisuutta näistä molemmista teemoista.

Omakotiliitto on valtakunnallinen järjestö, joka edistää omakotiasumisen etuja ja tarjoaa tukea pientalo- ja vapaa-ajan asukkaille. Yhteistyö Valkeakosken Talonäyttelyn kanssa mahdollistaa Omakotiliitolle tilaisuuden tuoda esille asumiseen liittyvää asiantuntemustaan ja tietoaan näyttelyn kävijöille.

-Omakotiliiton tavoitteena on edistää pientaloasumista. Valkeakosken Talonäyttelyssä keskeistä on rakentamisen kustannusten kohtuullisuus. On tärkeä esitellä uusia konkreettisia tapoja, miten pientaloja voidaan rakentaa kohtuullisella hinnalla. Tällöin yhä useammalla on mahdollisuus toteuttaa asumishaaveitaan, toteaa Omakotiliiton toiminnanjohtaja Marju Silander.

-On upeaa saada valtakunnallinen asumisen järjestö Talonäyttelyn yhteistyökumppaniksi. Yhteistyö Omakotiliiton kanssa perustuu yhteiselle arvomaailmalle: kohtuuhintainen asuminen ja rakentamisen joustavuus ovat teemoja, joita molemmat haluamme tuoda esiin, kertoo Talonäyttelyn projektipäällikkö Siiri Nieminen.

Talonäyttely järjestetään 24.7.-4.8.2024 Valkeakoskella. Talonäyttelyssä pääsee tutustumaan kymmeneen yksilölliseen kohteeseen, joissa on pyritty ottamaan huomioon edullisuuden, kompaktiuden ja ekologisuuden teemat. Tapahtumassa pääsee kuulemaan myös asiantuntijoita niin asumisen kustannusten, rakentamisen trendien ja ekologisuuden asiantuntijoita sekä nauttimaan näyttelyravintolan maukkaista antimista.

Lisätietoja

Siiri Nieminen
Projektipäällikkö, Talonäyttely 2024
040 335 6055
siiri.nieminen@valkeakoski.fi

Marju Silander
Toiminnanjohtaja, Omakotiliitto
045 720 0626
marju.silander@omakotiliitto.fi