Rakentajien esittely osa 4: Rakennustyö H. Männistö

Piirroskuva paritalosta takapihalta.

Rakennustyö H. Männistö on vuonna 1999 perustettu ylöjärveläinen rakennusalan yritys, joka tarjoaa omaa asuntotuotantoa sekä uudis- ja korjausrakentamisen palveluita Pirkanmaalla.

Niin kuin itselle rakennettaisiin”, sanoo Rakennustyö H. Männistön perustaja Heikki Männistö. Tästä tinkimättömästä periaatteesta on helppo pitää kiinni, koska yritys käyttää vain omia, paikallisia timpureita. Heidän työnjäljessään näkyy perinteinen, suomalainen rakennusosaaminen sekä pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito. Talonäyttelyalueelle nousee Leinikinkaari-paritalo, sen 118 neliöiset asunnot tarjoavat viimeisteltyä laatua, erittäin toimivan pohjaratkaisun sekä järkevä hintaista asumista kahdelle perheelle.

Männistö työllistää kymmenisen pitkän linjan timpuria ja ammattimiestä, jotka ovat ylpeitä työnsä jäljestä ja viimeistellystä laadusta. Tuttujen, paikallisten työntekijöiden kesken hommat sujuvat, ja valmista syntyy luvatussa aikataulussa. Kodit tehdään alusta loppuun omana työnä, vain sähkö- ja putkityöt sekä maanrakennustyöt tehdään alihankintana. Niissä käytetään tuttuja, pitkäaikaisia kumppaneita.

Yritys käyttää asuntorakentamisessa mittatarkkuutta vaativaa, mutta kosteudenhallinnan
kannalta turvallisinta menetelmää, jossa seinäelementit rakennetaan pystytysvalmiiksi sisätiloissa ja säänsuojassa. Katto rakennetaan tontilla valmiiksi perustusten päälle, ja valmiiden seinäelementtien pystytyksen jälkeen katto nostetaan heti rakennuksen suojaksi. Koko pystytys tapahtuu yhden päivän aikana, joten rakenteet eivät ole säiden armoilla.

Männistön rakentamissa kodeissa asuu jo toista sataa pirkanmaalaista perhettä. Yksilöllinen suunnittelu ja ammattitimpurien kädenjälki varmistaa asiakkaille 100 % tyytyväisyyden. Takaamme, että koti ja sen jokainen yksityiskohta on sovitun mukainen.

Tulehan tutustumaan! Kun varaat asuntosi ajoissa, pääset vielä vaikuttamaan ja muokkaamaan
kodista omannäköisesi.

Mikä sai Rakennustyö H. Männistön innostumaan Talonäyttelystä?

Talonäyttelyalue on loistavalla paikalla, luonnon, palvelujen sekä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lisäksi näyttelyn teema eli edullinen, ekologinen sekä toiminnallinen asuminen käy hyvin yksiin oman rakentamisen ideologiamme kanssa.

Mitä odotuksia Männistöllä on Talonäyttelyä kohtaan?

Meillä on jo paljon tyytyväisiä asiakkaita Pirkanmaalla, mutta Valkeakoskelle emme ole vielä rakentaneet. Toivomme osallistumisen Talonäyttelyyn tuovan yritykselle tunnettuutta ja jalansijaa tälläkin suunnalla. Näyttelyalueella liikkuu luonnollisesti paljon omakotiasumisesta kiinnostuneita ihmisiä, joille haluamme kertoa yrityksestämme ja palveluistamme.

Rakennustyö H. Männistö rakentaa Talonäyttelyyn paritalon

Juusonniitylle rakentuu erittäin järkevästi suunniteltu, tilava ja energiatehokas paritalo. Talo sijaitsee omalla tontilla, joten tuleville asukkaille ei kerry vuotuisia lisäkustannuksia tontinvuokrasta.

Neljän makuuhuoneen asunnoissa on neliöitä 118 m2. Takapihalle avautuvalta terassilta voi ihailla auringonlaskua, etupihalla on hyvin tilaa autoille, perheen puuhasteluun ja lasten leikeille. Pihaan rakennetaan myös autokatos, jonka yhteydessä on lämmintä varastotilaa.

Energiatehokkuutta tuo varaava takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa avaraan olohuoneeseen sekä avokeittiöön. Autokatoksessa on myös varaus sähköauton latauspisteelle. Katon
aurinkopaneelijärjestelmä on katseilta piilossa takapihan puolella ja suoraan etelään päin, joten auringonsäteistä saa irti maksimaaliset tehot.

Asunto on ihanteellinen lapsiperheelle, sillä päiväkoti ja koulut ala-asteesta ammattikorkeakouluun ovat kaikki kilometrin säteellä asunnosta. Nyssellä on lisäksi helppoa lähteä muutaman sadan metrin päästä olevalta bussipysäkiltä esimerkiksi Tampereelle.

Rakennustyö H. Männistö on mukana torstaina 15.6 järjestettävässä Asumisen illassa Juusonniityllä. Tervetuloa juttelemaan ja tutustumaan kohteen suunnitelmiin!

Ota yhteyttä!

Johanna Olander
040 5505 402
info@rakennusmannisto.fi