Rakentajien esittely osa 5: Kodikas-talot

Havainnekuva valkoisesta talosta, jossa on lasitettu terassi.

Suomen Kodikas-Talot Oy on tamperelainen yritys, joka on rakentanut yksilöllisiä omakotitaloja jo lähes 30 vuoden ajan.

Kodikkaan talot valmistetaan omalla talotehtaalla, mikä antaa vapaat kädet hyvin erilaisten ratkaisujen toteutukselle elementtitekniikalla. Kodikas-Taloille tärkeintä on, että asiakas saa omalta tuntuvan kodin. Ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen arkkitehtisuunnittelu takaa sen, että koti vastaa tulevan asukkaansa unelmia.

Kodikas-talot toimitetaan suurelementtijärjestelmällä, jossa yksi seinä on pääsääntöisesti yksi elementti. Elementtien valmiusaste on korkea: niihin on tehtaalla asennettu mm. ikkunat vesipelteineen, värityssuunnitelman mukaan käsitelty ulkoverhous sekä sisälevytys, sähkörasiat ja -putkitukset. Jokainen Kodikas-talo on yksilöllinen.

Mikä sai Kodikas-talot innostumaan Talonäyttelystä?

Näyttelyalueen houkutteleva sijainti, sekä tapahtuman konsepti, joka vastaa hyvin tämän hetken omakotirakennuttamisen trendiä. Näyttely mahdollistaa Kodikas-tuotteen esittelyn juuri sellaisena, kuin se tyypillisimmillään on.

Mitä odotuksia Kodikkaalla on Talonäyttelyä kohtaan?

Odotuksissamme on hyvä ja laadukas näyttelytapahtuma, joka tavoittaisi mahdollisimman paljon tulevaisuuden rakennuttajia. Uskomme kohteidemme herättävän runsaasti mielenkiintoa tapahtuman kohdeyleisössä.

Kodikas rakentaa Juusonniitylle Talonäyttelyyn kaksi yksilöllistä ja modernia kohdetta, jotka tulevat myöhemmin myyntiin. Kohteita pääseekin ihastelemaan jo alueella, sillä talot nousivat harjakorkeuteen jo syyskuun alkupuolella. Nämä laadukkaat ja yksilöllisesti suunnitellut talot tullaan viemään nopeasti käsistä!