Rakentajien esittely osa 7: Kiirunatalo

Havainnekuva Kiirunatalojen tummasta omakotitalosta.

Seitsemäntenä rakentajien esittelyssä vuoron saa Kiiruna Talot. Kiiruna Talojen konseptin keskiössä on lähes sataprosenttisesti talotehtaassa valmistettu talo.

Tehdasvalmistus takaa rakentamisen täydellisen kuivaketjun ja korkean laadun. Kiiruna Talojen asiakkaiden rakennusaika on huoleton: asiakkaan ei tarvitse huolehtia työmaa-aikaisesta siivoamisesta tai rakennustarvikkeiden suojaamisesta.

Taloa viimeistellään tontilla vain muutamien viikkojen ajan. Asiakaslupauksemme on, että muuttokuorman voi kantaa sisälle viimeistään neljän viikon kuluttua talon toimituksesta. Lyhyt rakentamisaika minimoi rakentamisen piilokustannukset tehokkaasti: sekä työmaa-aikainen sähkönkulutus että mahdollinen vuokralla-asuminen jäävät lyhyeksi.

Tilaelementtirakentaminen mahdollistaa sekä rakentamisaikataulun että budjetin tarkan ennakoitavuuden. Kaikkien Kiiruna Talojen hinnat löytyvät avoimesti verkkosivuilta.

Yrityksen ajatus perustamisvaiheessa oli se, että rakennetaan tavallisia taloja tavallisille ihmisille. Tämä sopii Talonäyttelyn konseptiin erinomaisesti.

Mikä sai Kiiruna Talot innostumaan Talonäyttelystä myyntijohtaja Pentti Sutinen?

Kokemukset vuoden 2017 talonäyttelystä olivat erittäin positiivisia. Messuilla kävi hyvin väkeä ja tapahtuman markkinointi onnistui hienosti. Koimme, että yhteistyö kaupungin ja muiden järjestäjien kanssa oli sujuvaa, erityiskiitos Ahosen Petrille.

Nyt kun laitoimme messurakentajan hakuun, löysimme nopeasti useamman kiinnostuneen rakentajan. Oli hienoa, että löysimme lopulliseksi messurakentajaksi perheen, joka innostui hirsitalostamme.

Mitä odotuksia Kiiruna Taloilla on Talonäyttelyä kohtaan?

Odotamme vähintään yhtä hyviä messuja kuin vuonna 2017. Toivotaan paikalle paljon tulevaisuuden rakentajia. Oma tavoitteemme on, että tietoisuus turvallisesta rakentamisesta Kiiruna Talojen kautta lisääntyisi entisestään. Talonäyttelyn teemat istuvat täydellisesti yrityksemme ajatusmaailmaan.

Omakotirakentaminen on vuodesta toiseen suomalaisten ykköshaave. Toivottavasti messuilta rakentajat saavat konkreettista apua tämän haaveen toteuttamiseen.

Talonäyttelyyn tuleva hirsitalo on vakiomallistostamme malli Hirsi-Kuusiluoto B. Kodinhoitohuone-sauna – tilaa on hieman muokattu asiakkaan toiveiden pohjalta.

Lue lisää Hirsi-Kuusiluoto -mallista.