Talonäyttelyn erinomaiset puitteet kutsuvat viihtymään

Valkeakoski kutsuu nauttimaan kesästä sekä rakentamisen, asumisen ja sisustamisen inspiraatiosta Talonäyttelyyn. Tapahtuma avautuu keskiviikkona 24. heinäkuuta ja on viimeistä päivää avoinna sunnuntaina 4. elokuuta. Ovet ovat avoinna joka päivä klo 10–18. Tutustu alla tarkemmin Talonäyttelyn erinomaisiin puitteisiin!

Kuljetukset

Ennakkoon ostettuun pääsylippuun sisältyy matkustusoikeus Nyssellä messualueelle ja takaisin Tampereelle! Nysse-pysäkki sijaitsee aivan Talonäyttelyalueen vieressä. Pysäkki on nimeltään Tietotie I (9816). Tampereelta on Nyssellä messualueelle noin 30 minuutin matka. Päiväkohtaiset aikataulut löydät Nyssen sivuilta.

Pysäköinti

Autolla messualueelle pääsee Tampereen keskustasta 30 minuutissa ja Hämeenlinnasta 35 minuutissa. Pysäköintialue sijaitsee tapahtuma-alueen vierellä, Valkeakosken Ammattiopistolla osoitteessa Vanhankyläntie 2, 37630 Valkeakoski. Pysäköinti on maksuton. Valkeakosken keskustaan on vain 3 kilometriä, ja sinne pääsee helposti kevyen liikenteen väyliä pitkin. Auton voi halutessaan jättää keskustaan ja voit nauttia maisemista messualueelle kävellessä. Sisäänkäynnin lähettyvillä on pyöräparkki. Talonäyttelyn osoite on Taitotie 1.

Ruokailu

Tapahtuma-alueella pääsee nauttimaan maukkaasta lounaasta sekä kahvitteluherkuista. Mallas-Pitojen näyttelyravintola Niittykukassa on päivittäin vaihtuva lounas, 13 €/hlö. Ravintolassa on A-oikeudet. Alueella on myös jäätelökioski ja metrilakupiste. Lisäksi alueella saa nauttia omia eväitä Juusonniityn eväspaikalla. Sisäänkäynnin lähettyvillä on vesipiste omien juomapullojen täyttämiseen. Julius´s Pizzan pizzoja myynnissä ti 30.7. ja Räsälän luomutilan tilamyyntiä la–su 27.–28.7. sekä 3.–4.8. klo 10–16.

Talonäyttelyn virallisena oheiskohteena on Kontio & Parmas -tv-sarjasta tuttu Mokkapirtti. Talonäyttelyn lipulla saat kahvilasta ilmaisen kahvin. Mokkapirtti sijaitsee Valkeakosken keskustassa osoitteessa Pässinmäenkatu 2.

Ohjelma

Talonäyttelyssä on kymmenen ainutlaatuisen kodin lisäksi ohjelmaa päivittäin vaihtuvin teemoin. Talonäyttely kestää 12 päivää ja jokaiselle päivälle on oma rakentamiseen ja asumiseen liittyvä teema. Teemaan liittyen Talonäyttelyn ohjelmalavalla on haastatteluja, puheenvuoroja ja tietoiskuja. Perjantaina 26.7. ja 2.8. paikalla on 4H-yhdistyksen lapsiparkki klo 10–14. Messualueella on myös leikkipaikka.

Osta liput: Talonäyttely 2024 – osta viralliset liput | lippu.fi
Liput alk. 9,60 €. Alle 18-vuotiaat maksutta maksavan aikuisen seurassa. Portilta ostettuna 10 €.

Katso koko ohjelma: Ohjelma – Talonäyttely (valkeakoski.fi)

Pidätämme oikeuden ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.

Seuraathan meitä jo somessa:
facebook.com/talonayttely
@talonäyttely_valkeakoski