Talonäyttelyrakentajien esittely osa 1: Älvsbytalo

Havainnekuva, jossa on ruskea talo, ulkoterassi ja piha.

Seuraavien viikkojen aikana Talonäyttelyn uutisissa, Instagramissa ja Facebookissa esitellään Talonäyttelyalueen rakentajia. Ensimmäisenä vuorossa on pitkät perinteet omaava Älvsbytalo Oy.

Älvsbytalo kuuluu vuonna 1944 perustettuun Älvsbyhus-konserniin, joka Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Ruotsissa talovalmistus alkoi 1960-luvulla ja ensimmäiset Älvsbytalot rakennettiin Suomeen 1980-luvulla. Etelä-Pohjanmaalle Kauhajoelle perustettiin talotehdas 2005. Kaikki Suomessa pystytettävät Älvsbytalot myös rakennetaan Suomessa kotimaisin voimin, kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa. Koko konsernissa – Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa – muuttovalmiita Älvsbytaloja on suunniteltu, valmistettu ja pystytetty jo yli 45 000 taloa, joista yli 9 000 Suomessa.

Vakavaraisena yrityksenä Älvsbytalo voi tarjota asiakkailleen ainutlaatuiset maksuehdot: talo maksetaan vasta, kun se on toimitettu ja lopputarkastus on tehty. Älvsbytalo antaa talosta aina myös pitävän kustannuslaskelman. Asiakas saa myös hintatakuun eli talon hinta pysyy täysin muuttumattomana vuoden ajan talotilauksesta. Kannattaa myös huomata, että Älvsbytalon hinta sisältää vakioperustukset ja rahdin. Talotilaus hoituu helposti vain yhdellä sopimuksella.

Muuttovalmis, ekologinen ja energiatehokas Älvsbytalo on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen puutalo, joka on turvallinen hankkia ja edullinen asua. Puolueettoman Rakennustutkimus RTS Oy:n vuonna 2022 tekemän asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan Älvsbytalon asiakkaat ovat olleet kaikista tyytyväisimpiä talotoimituksiinsa koko 2000-luvun ajan. Tutkimustulos perustui yli tuhannen Älvsbytalon ostajan kokemuksiin vuosina 2000–2021.

Älvsbytalolla ihastuttiin Talonäyttelyn konseptin joustavuuteen ja edullisuuteen. Talonäyttelyn slogan ”Elämänlaatua, joka mahtuu budjettiin” voisikin sopia sellaisenaan Älvsbytalon sloganiksi.

Mikä sai Älvsbytalon innostumaan Talonäyttelystä?

Älvsbytalon tavoitteena on, että mahdollisimman monella on varaa omaan, hyvään taloon. Älvsbytalon arvot toteutuvat Valkeakosken talonäyttelyssä: Turvallisesti. Kestävästi. Edullisesti.

Älvsbytalo kuuntelee tarkoin kuluttajien toiveita, ja ottaa huomioon rakentamisessa muuttuvan maailman vaatimukset. Jatkuvan tuotekehityksen ja tehokkaan tuotantomme ansiosta voimme tarjota asiakkaille järkevästi suunniteltuja ja energiatehokkaita taloja edullisesti, niin että asukkaille jää rahaa myös muuhunkin elämiseen.

Mitä odotuksia Älvsbytalolla on Talonäyttelyä kohtaan?

Toivotamme kaikki rakentajat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Älvsbytaloon – ja toteuttamaan järkevä unelma omasta talosta tai vapaa-ajankodista.

Vinkki rakennuttajille: kannattaa verrata eri talotoimittajien kokonaiskustannuksia, toimitussisältöjä, energiakustannuksia ja talotilauksen helppoutta.

Älvsbytalo rakentaa Talonäyttelyalueelle Juusonniittyyn kaksi heidän suosituinta talomalliaan, Helokkikujalle 1-kerroksisen Saaran (n. 85 m2) ja Esikkokujalle 1,5-kerroksisen Lassen (n. 100 m2). Molemmat talot ovat kolmen makuuhuoneen taloja, joissa on taitavalla tilasuunnittelulla onnistuttu luomaan suuren talon tunnelma. Avarien oleskelutilojen ja energiatehokkuuden ansiosta molemmat talopaketit ovat järkeviä niin omaksi kodiksi kuin vapaa-aikaan, maaseudulle tai kaupunkipientaloksi. Talomalleihin voit tutustua Älvsbytalon nettisivuilla.

Perinteisesti Älvsbytalo rakennetaan täyttämään B-energialuokan määräykset. Talonäyttelyn Älvsbytalot tulevat kuitenkin saavuttamaan A-energialuokan aurinkopaneelijärjestelmillä ja todennetulla ilmatiiveysmittauksella.