Valkeakoski järjestää Talonäyttelyn vuonna 2024

Asumisen messutapahtumassa Talonäyttelyssä esitellään kesällä 2024 Juusonniityn alueelle rakennettuja edullisia, ekologisia ja muunneltavia pientaloja. Alueen tonttihaku alkaa 23.1.2023.

Valkeakosken kaupunki on järjestämässä kaupungin suositulle pohjoispuolelle sijoittuvalla uudella Juusonniityn alueella Talonäyttelyn 24.7.-4.8.2024. Alue laajentaa kaupungin tonttitarjontaa Tampereen suuntaan yli 40 tontilla. Asumisen messutapahtumassa on tarkoituksena on esitellä alueelle rakennettuja edullisia, ekologisia ja toiminnallisia pientaloja.

Näyttelyalue käsittää yhteensä 22 omakotitonttia ja 2 pari- tai rivitalotonttia. Tavoitteena on saada näyttelyyn toteutumaan vähintään 10-15 kohdetta. Edellisen Talonäyttelyn Valkeakoski järjesti vuonna 2017 ja messutapahtuma ylitti kaikki sille asetetut odotukset.

Nyt etsimme alueelle rakentajia. Tontin hakuaika on 23.1.-24.2.2023. Tontteja voivat hakea sekä yksityiset rakentajat että yritykset. Tontteja voi hakea vapaamuotoisella tontin hakuilmoituksella tai näyttelyehdotuksella. Näyttelyehdotus on laajempi kuvaus tontille rakennettavasta kohteesta. Se sisältää mm. selostuksen näyttelyalueen teemojen toteuttamisesta sekä julkisivupiirroksen. Näyttelyehdotukset menevät tontinhakuilmoituksen edelle valintaprosessissa. Näyttelyehdotuksesta ja tonttien hakemisesta voit lukea lisää Tonttihaku -sivulta.

Olethan valppaana, että saat haluamasi tontin näyttelyalueelta!