Näe ja koe Valkeakoski

Valkeakoski tarjoaa kaikenikäisille matkailijoille paljon nähtävää.

Aktiviteetit

Vietä päivä vesillä, veneile, melo, kalasta, risteile tai suppaile. Suuntaa päiväretkelle perheesi kanssa esimerkiksi Walklandian puistoalueelle, josta löytyvät upeat radat pumptrackille, skeittaukselle ja keppareille. Perheen pienimmät saavat seikkailla seikkailupuistossa tai kurvailla lasten liikennepuistossa. Tekemistä löytyy koko päiväksi! Omia urheiluvälineitä ei tarvitse mukaan, sillä Apianlahden leirintäalueelta voi vuokrata useita harrastusvälineitä niin vesille kuin maallekin. Ilolan maatilamatkailusta voi nyt myös vuokrata erilaisia polkupyöriä ja tutustua lähialueisiin pyörällä liikkuen.

Lue lisää Valkeakosken aktiviteeteista täältä.

Kulttuuri ja nähtävyydet

Valkeakosken Apianniemessä sijaitsevan 850-paikkaisen katetun ammattikesäteatterin kehutut musiikkinäytelmät ja tunnelmallinen järvimaisema ovat nostaneet Valkeakosken yhdeksi teatterimatkojen kestosuosikiksi. Vuosien varrella esitykset ovat tuoneet lavalle Suomen estraditaiteen kirkkaimpia tähtiä ja antaneet unohtumattomia teatterikokemuksia jo noin 200 000 katsojalle. Tänä kesänä esitetään paljon kehuja jo nyt saanut Juice-musikaali.

Tutustu Valkeakosken kulttuuritarjontaan täältä.

Luontokohteet

Valkeakoskella on moni-ilmeinen luonto, jota ympäröivät vesistöt. Rauhoitu luonnossa ja valitse mieleisesi reitti erilaisista Valkeakosken luontopoluista. Eri puolilla kaupunkia on lisäksi helposti saavutettavia pyöräily- ja kävelyreittejä, haluat sitten reippailla puistossa, metsässä tai rantoja pitkin.

Tutustu luontokohteisiin täältä.

Majoitu

Valkeakoskella voit majoittua mukavasti esimerkiksi hotellissa tai leirintäalueella veden äärellä, aivan kaupungin keskustassa. Tai miltä kuulostaisi majoittautuminen maaseudun rauhassa maatilalla tai lammaspaimenena idyllisessä mökissä?

Tutustu majoitustarjontaan.

Syö ja juo

Vietä rentouttava hetki kahvilassa, ravintolassa tai terassilla. Tule aamiaiselle, lounaalle tai illalliselle – Valkeakoskella on varaa mistä valita!

Tutustu ravintoloihin ja kahviloihin.

Viimeksi muokannut: Meriluoto Siiri